Hannah Kayak Giyim Modelleriyle Hedefinize Ulaşın

19-01-2024 11:08
Hannah Kayak Giyim Modelleriyle Hedefinize Ulaşın

Hannah Kayak Giyim Modelleriyle Hedefinize Ulaşın

Hannah, Her hedefe ulaşmaya hazır, kaliteli dış mekan kıyafetleri ve ekipmanları üretiyor. İşlevselliğiyle bizim gibi tüm insanların belirlenen sınırları aşmasına yardımcı olmak. 

Sizde bizim gibi hava tahminlerini heyecanla takip ediyor ve ilk karı sabırsızlıkla mı bekliyorsunuz?

Teleferiğin sizi en sevdiğiniz kayak pistinin zirvesine çıkardığı ve sonunda derin bir nefes aldığınız o an. Geri dönersin ve aniden onu tekrar hissedersin. Heves. Hız. Özgürlük.

Soğuk hava sizi durduramaz. Kışın hareketin tadını çıkarın ve yine de konfor bölgenizde kalın.

Hannah Kayak Giyim Önerileri

Size doğru Hannah Kayak Giyim ürünlerini nasıl seçeceğiniz konusunda talimatlar sunuyoruz. Suya dayanıklılık, yalıtım, hepsi bir arada; böylece hangi modeli seçeceğinizi bilirsiniz.

Yalnızca malzemeye değil, aynı zamanda bantlanmış dikişler, anatomik olarak tasarlanmış dizler gibi kanıtlanmış diğer unsurlara da odaklanın.

Hannah Kayak Ceketinizi nereye gideceğinize göre seçin. Freeride veya skialp tutkunları, mükemmel nefes alma özelliğine sahip, daha az yalıtımlı bir ceketi takdir edeceklerdir. Bu, zorlu bir tırmanış sırasında nemin giderilmesini sağlayacaktır. Teleferikle karlı bir yamaçta buluşma ihtimalimiz daha yüksekse, sırada beklerken veya teleferiğe binerken bile sizi sıcak tutacak daha sıcak bir cekete ihtiyacınız olacak.

Kışlık modellerimizde kullandığımız Resstex membran su geçirmezlik ve nefes alabilirlik açısından dengeli bir orana sahiptir. Hannah Ceketler yağmura veya ıslak kara karşı dayanıklıdır ve aynı zamanda nemi vücuttan mükemmel bir şekilde uzaklaştırır. Özellikle kayak yaparken Hannah membran değerleini takdir edeceksiniz.

Artık tek yapmanız gereken karı beklemek ve yamaçlara çıkmak. İster teleferikle zirveye çıkın, ister tepeye çıkın, bu işte birlikteyiz. Hepimiz aynı fikirdeyiz; kayaklarımızın altında çatırdayan karın sesini seviyoruz. Aşağıya indiğimizde hız bizi heyecanlandırıyor. Hayatta olduğumuzu, orada olduğumuzu.

Kayak Pantolonlarının su geçirmezliği çok önemlidir. Kar ve yağmur pantolonun içinden içeri girmemelidir. Bu nedenle su geçirmez Kayak Pantolonlarının tercih edilmesi tavsiye edilir. Rahatınız ve kendinizi kuru hissetmek için yapabileceğiniz en iyi şey membranlı kışlık pantolonlara yönelmektir.

Hannah Kayak Pantolonlarını en iyi iki malzememizden üretiyoruz: Climatic (gözeneksiz) ve Resstex (mikro gözenekli) membranlar. "Climatic pantolon" ile iki model arasından seçim yapabilirsiniz. Climatic Active Stretch, membranın esnek bir üst malzemeye veya Climatic Element'e lamine edilmesidir. Eğer katmanları olabildiğince hafifletmek ve bacaklarınızı şekillendirmek istiyorsanız, üst malzeme ile alt katman arasında membranın lamine edildiği Softshell Membrane malzemeden yapılmış yüksek streç Kayak Pantolonlarımızı inceleyin.

Hannah

Kayak Aktivitesi Notlarımızı İnceleyin

Dönüş Alıştırması Yapın

Özellikle kayak dönüşlerini iyi yapmak fazlasıyla beceri gerektirir. Dönüş becerilerinizi geliştirmeniz zamandan ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlar. 

Sadece Pist Dışında

Otoyolda hızla ilerlediğinizi ve ters yönde bir araba gördüğünüzü hayal edin. Bu durum sizi fazlasıyla rahatsız edecektir. Bunu başkalarına yapmayın ve yokuş aşağı parkurun dışına kadar gidin.

Çalışma Kurallarını İnceleyin

Kayak kartı almamış olsanız ve teleferiği kullanmayacak olsanız bile, kayak alanına girerek işletme kurallarına uymakla yükümlüsünüz. Yerel kuralları bilmek iyidir. Örneğin bazı tatil yerlerinde mavi yamacın sol kenarı ve kırmızı yamacın sağ kenarı tırmanmaya ayrılmıştır. Diğer bölgelerde çıkış açıkça yasaklanmış olabilir. Bugün geziye çıktığınızdan haberi olmayan hevesli bir kayakçı tarafından son hızla yere düşürülmek kesinlikle istemezsiniz.

Akşam 5

Bu saatte yamaçlardaki aktiviteler yavaşlar. Bir kar arabası çıkar ve vinç üzerinde bir kilometre uzunluğunda bir halatı olabilir. Rolba'yı göremiyor ve duyamıyor olabilirsiniz. Ama ip orada herhangi bir yerdedir. Onunla diz veya boyun yüksekliğinde (tırmanırken bile) buluşma sahnesini korku filmi yönetmenlerine bıraksanız iyi olur.

Görünür Olun

Düşük görüş koşullarında veya hava karardıktan sonra görünün! Arazi molalarının üzerinden geçerken dikkatli olun.

Saygılı Olun

Dağların en yüksek kısımlarında yalnızca işaretli yollar boyunca ilerleyin. Kayaklı dağcılar için bunları tercih edin. Ormana girmeyin. Sessiz bölgelere saygı gösterin.

Kendinizi Abartmayın

Ne için güce ve deneyime sahip olduğunuzu (olmadığını) kendiniz biliyorsunuz. Ortalığı karıştırmayın. Risk almak faydasız. Özellikle sinyalin olmadığı ve yardım çağırmanın zor olduğu durumlarda. Hiçbir kayakçı dağcı beyaz bir alan yerine sürülmüş bir alanla karşılaşmak istemez.

Kros Kayakçılarına Karşı Düşünceli Olun

İzlerinizi yok edin. Alp disiplini kayakları farklı oranlara sahiptir ve kros kayakları için ciddi şekilde uygun değildir. Yolunuzda yürüyün ve sakin olun.

Ziyaretçi Gibi Davranın

Sportif performansın tadını çıkarın, işletme ve kayak merkezlerinin kurallarına mutlaka uyun.

Son Tavsiye!

Sırt çantanıza termofolyo, bazı enerji atıştırmalıkları, küçük bir ilk yardım çantası ve şarj edilmiş bir cep telefonu koymanızda fayda var. Kaliteli Kayak Pantolonunu, Kayak Ceketi, fonksiyonel iç çamaşırını ve yalıtım katmanınızı unutmayın. Yürüyüşten önce hava durumu ve çığlar hakkında bir şeyler okursanız iyi edersiniz. Hiçbir durumda yanınızda tornavida taşımayın. Eğer onunla kötü bir düşüş sırasında ayrım gözetmeksizin karşılaşırsanız, o bir piyon olacaktır.

Eğlenceli ve güzel kayak aktivitesi sonrasında; Hafifçe donmuş yüzler, hoş yorgun bacaklar ve Alp disiplininde kayak veya kayak turu gezileriniz sırasında dudaklarınızda bir gülümseme!

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.