Salomon Ayakkabı Teknolojisi

22-06-2022 15:00
Salomon Ayakkabı Teknolojisi

Salomon Ayakkabı Teknolojisi

Salomon, Annecy, Fransa kökenli bir spor ekipmanları üretim şirketidir. Şirket François Salomon, eşi ve oğlu tarafından 1947 yılında kuruldu. Şirket 1997 yılında Adidas grubunun bir parçası haline geldi.

Salomon, beş kıtada 40'tan fazla ülkede trekking (doğa yürüyüşü), tırmanma, macera yarışları, kayak ve snowboard dahil çeşitli sporlar için ürünler üretir. Dünyada en çok bilinen markalardan biri olmasının yanı sıra Avrupa'da birçok ülkede özellikle kayak botları ve koşu ayakkabıları alanlarında satış rekorları kırmaktadır.

Kendinizi doğanın vahşi kollarına bırakmadan önce giydiğiniz elbise, ayakkabı ve ekipmanlarınızın kalitesine özen gösterin. Çünkü bu outdoor deneyiminden keyif mi alacağınızı yoksa eziyet mi çekeceğinizi belirler.

Salomon Ayakkabı Teknolojileri & Özellikleri

All Terrain Contagrip®

All Terrain Contagrip® ürünümüz çok çeşitli yüzeyler için üretilmiştir. Islak, kuru, sert veya gevşek yüzeylerde dayanıklılık ve güven sağlar.

 

Advanced Chassis™

Advanced Chassis™, dış tabana gömülü kalıplanmış bir ektir. Destek ve güven veren koruma sağlarken aynı zamanda optimum hareketlilik ve esneklik sağlar.

Active Support

Bu özellik sayesinde ayağı sabit tutmaya yardımcı olur. Şekline ve hacmine uyum sağlayarak hareketine eşlik eder.

Chevron Lugs

Çamur ve kirli gibi yumuşak yüzeylerde çekişi artıran, derin penetrasyonlu ve çok yönlü tutuşlu tasarıma sahiptir.

EnergyCell

Şok emici sağlayan yüksek performanslı EVA köpük.

Synthetic Upper

Sentetik üst malzemesi ile açık hava etkinlikleri için büyük dayanıklılık ve koruma sağlar.

Water Repellent

Ekstra koruma sağlamak için özel bir işlem uygulanarak hafif yağmur ve sağanak sırasında kumaşın suyu emmemesi sağlanır.

Textile Lining

Konfor için yumuşak ve nefes alabilen astarı vardır.

Gusseted Tongue

Ayakkabının dili her iki tarafta üst kısma bağlanmıştır. Bu özelliği sayesinde pisliklerin ayakkabının içine girmesini engeller.

Lace Pocket

Quicklace™ bağcık sistemi için kolay saklama sağlar.

SensiFit™

SensiFit™ ayağı orta tabandan bağcık sistemine kadar sararak ayağın her yerinde güvenli, rahat ve neredeyse kişiselleştirilmiş bir uyum sağlar.

Welded Upper

Dikişsiz üst yapısı ile pürüzsüz eldiven gibi uyum ve his sağlar.

Protective Mudguard

Ayağın yan ve orta taraflarını koruyan, ayağın tabanını saran deri, sentetik veya kauçuk sargıya sahiptir.

Molded OrthoLite® Sockliner

Ayağınızın hatlarına uyacak şekilde kalıplanan bu OrthoLite® iç taban, ayakkabınızın konforunu ve performansını yükseltmek için üstün yastıklama özelliği bulunur. Nefes alabilirlik ve dayanıklılık sağlar.

Quicklace™

Entegre Sensifit sistemi ile ayakkabının ayak anatomisine tam uyumunu ve yüksek adım konforunu garanti eder. Ayakkabıyı içten ve dıştan sararak, ayakkabıya güvenlik çatısı ve ayak uyumu sağlar. Quicklace sistemi ile birlikte oluşturduğu adım istikrarı ayak dönme ve burkulmalarına mani olur.

Gore-Tex

Gore-Tex, su geçirmeyen ve buna rağmen nefes alabilen bir kumaş teknolojisidir. Bu teknolojiyle üretilmiş ürünler, saatlerce yağmurun altında kalsa dahi kesinlikle su geçirmezler. Su geçirmez yapısına rağmen ince bir kumaş olan Gore-Tex, böylelikle kullanım kolaylığı da sunmaktadır.

PFC Free

Kumaşların su geçirmemesi için yapılan Gore-Tex kaplama işlemi, uluslararası çevre örgütü Greenpeace'in yıllar süren uyarılarının ardından, çevreye zararlı perflorlu bileşik (PFC) içerikli kimyasallar kullanılmadan üretilir.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.