Scarpa Teknik & Taban İçerikleri

25-06-2022 11:03
Scarpa Teknik & Taban İçerikleri

Scarpa Teknik & Taban İçerikleri

Son yetmiş yıla yayılan bir tarih olan SCARPA'nın hikayesidir. Doğanın, eğlencenin, hayal gücünün ve yarının başarılı ürünlerini inşa eden sütunlar olduğu bugünden geleceğe hatıralar, gelenekler, deneyimlerle dolu bir hikaye.

Hiçbir Yerin Çok Uzak Olmadığı Yer.

Scarpa tarihinin izini sürmek, son yetmiş yılda İtalyan geleneklerinin evrimine bir yolculuk yapmak anlamına gelir. Her şeyden önce, Parisotto ailesinin olağanüstü anlayışlarını ve özel hassasiyetlerini keşfetmek. Dağ çizmelerini, mütevazı ve kullanışlı bir ürünü, İtalya'nın en gerçek sembolüne dönüştürme hırsı olan, performanstan oluşan, rafine ve samimi bir aile.

Beceri ve organizasyon teknikleri sayesinde yavaş yavaş kazanıldığı zanaatlardan doğan bir yol, zaman duygusunun güçlü olduğu bir eylem biriktirdi. Eski zamanlarda usta olmak yıllar aldı, tutku ve yetenek gerekliydi. Duygu üretir, başka bir deyişle, ayakkabıların işi, öngörülemeyenleri baştan çıkarılması demekti.

Scarpa’nın Teknik ve Taban Özellikleri;

Modern dağ botu üretimi hazırlanırken, geleneksel bot yapımı becerileri ve modern teknolojinin eşsiz karışımı ile harmanlanmış halini temsil ederek yapılır.

Tek bir ürün tasarlanırken, çok çeşitli ayak tabanlarına ait özellikleri göz önünde bulundurur.

Scarpa bu farklı gereksinimleri ve performans özelliklerini karşılayacak tabanları geliştirmek ve insanların hizmetine sunabilmek için dünyanın önde gelen taban üreticileri ( Vibram ve Skywalk ) ile özel olarak çalışmıştır.

SCARPA Pro Darbe

Olağanüstü performans elde etmek için geliştirilmiş PRO-PULSE SCARPA® + Vibram taban. Ayırt edici WAVE tasarımı ve en yeni nesil çift yoğunluklu poliüretanın özellikleri, yürürken sallanma ve şok emici aşamaları kolaylaştırır.


 

Vibram XS Grip2

Vibram XS GRIP2, Vibram XS GRIP'in doğal evrimini temsil eder. Vibram XS GRIP2, tüm sıcaklıklarda tutarlı performansını korurken, orta kenar ve eğim tutuşları için ideal bir sertlik seviyesi ile ölçülebilir şekilde iyileştirilmiş kavrama sağlar. Maksimum kavrama gerektiren durumlar için Vibram XS GRIP2 önerilir.

Vibram XS Edge

Maksimum kenar düzeltme desteği sağlamak için geliştirilen VIBRAM® XS Edge bileşeni, en zorlu kenar düzeltme hareketleri için geliştirilmiş sertlik eklenirken, mükemmel saf tutuş sağlar. Plastik bozulmaya karşı geliştirilmiş direnci sayesinde, saatlerce kullanımdan sonra bile şeklini korur. Sıcak ve soğuklarda tutarlı bir his sağlar ve geliştirilmiş dayanıklılık için formüle edilmiştir.

Vibram Speyder

Scarpa tarafından tasarlanan ve Vibram tarafından geliştirilen bu yeni konsept taban, farklı tasarımlı bir kauçuk dış tabana sahiptir. Tabanın ortasındaki altıgen vantuz mükemmel çekişi garanti ederken, şekillendirilmiş dış hat iyi tutuş sağlar. Konfor ve dengeyi garanti etmek için çift yoğunluklu termoform EVA orta tabanı bulunmaktadır.

Vibram Toplam Çekiş WMN

Yeni Total Traction Vibram taban ünitesi, tutuş performansını en üst düzeye çıkarır ve yastıklamayı artırır. Dağcılık yelpazemizin kalbinde yer alır. Mont Blanc GTX & Phantom Guideve Total Traction gibi botlarda kullanılan, yeni bir yaklaşım, rahatlık, hafiflik ve tırmanma hassasiyeti anlamına gelir.

Scarpa’nın Teknolojik Özellikleri;

Outdry

OutDry®, dikişle kapatılmış su geçirmez kumaşlara dayalı standart üretim tekniklerinin kullanılamadığı durumlarda ayakkabı, eldiven ve diğer tekstil eşyalarını su geçirmez hale getiren yenilikçi İtalyan teknolojisidir. OutDry® patentli laminasyon işlemi sayesinde, su geçirmez/nefes alabilir membran doğrudan ayakkabının veya eldivenin dış tabakasına yapıştırılır ve olası su giriş noktalarını mükemmel şekilde kapatır.

Primaloft

PrimaLoft® yalıtım ürünleri, yüksek kaliteli soğuk hava ekipmanları için üstün performans sunar. PrimaLoft® hafiftir, nefes alabilir ve mükemmel su geçirmezliğe sahiptir, böylece en zorlu koşullarda bile kuru, sıcak ve rahat kalırsınız.

Vibram

Vibram®, müşterilerinin nerede olurlarsa olsunlar güvenilir ve sürekli kaliteden faydalanmalarını sağlamak için endüstriyel tasarım faaliyetlerini, yönetimsel, yeni teknolojiyi ve yeni ürün geliştirmeyi İtalya'nın Varese eyaletindeki Albizzate'de yoğunlaştırmaktadır. Vibram® Amerika Birleşik Devletleri, Brezilya, Japonya ve Çin'de ticari ve üretim tesislerine sahiptir.

V–Flex

V-FLEX SYSTEM", ayak bileği esnek bölgesindeki sayanın ergonomik tasarımıdır. Ayağın daha geniş ve doğal hareket etmesini sağlar. Bağcık sistemiyle sinerji oluşturan üst kısım, ayağı optimum şekilde sararak maksimum konfor ve destek sunar.

"V-FLEX SİSTEMİ" sayesinde, ayakkabının genel konforu ve ağır çantalarla dik yollarda yürürken bile ayağın hareketine uyum sağlama kapasitesini daha da geliştirildi.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.